Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Harcsapaprikás túróscsuszával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsafilé
2 fej vöröshagyma
só, pirospaprika
1 paradicsom
1 zöldpaprika
2 babérlevél
2 dl tejföl
kevés zsír vagy olaj
A csuszához:
40 dkg csuszatészta
2 dl tejföl

Elkészítés:
Zsíron vagy olajon megdinszteljük az apróra vágyott vöröshagymát, majd félrehúzzuk. Pirospaprikát szórunk rá, kevés vízzel felöntjük, megsózzuk, beletesszük a babérlevelet. Hozzáadjuk a negyedbe vágott paradicsomot és a paprikát, majd fedő alatt hagyjuk összepárolódni.
Végül beletesszük a nem túl kicsire vágott harcsaszeleteket. Fedő alatt puhára pároljuk a halhúst. Ha kész, tejföllel behabarjuk, és túróscsuszával tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros harcsapaprikás » Harcsapaprikás » Harcsapaprikás másként » Gombás harcsapaprikás
» Lepényhal görög salátaval » Zöldséges tengeri halfilé » Sült hal lime-mal » Kukoricas tonhal salata
» Batyuban sült halfilé » Gombakrémes pangasius » Halkrém. » Ponty variáció
» Borzas hal » Mustáros hal 90naposra » Tejben párolt hal » Tonhal saláta ala jita


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.