Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Homáros tarisznya recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
3 dkg vaj
3 ek. brandy
2 fej mogyoróhagyma
2 gerezd fokhagyma
1 db sárgarépa
2 dl fehérbor
3 ek. tejszín
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
8 db palacsinta
2 db homárfarok

Elkészítés:
A megolvasztott vajra brandyt locsolunk, meggyújtjuk, majd kb. egy perc elteltével letakarjuk. Ha elaludt, akkor rádobjuk a felaprózott mogyoróhagymát, az összepréselt fokhagymát és a felaprózott répát. 5 perccel később felöntjük a borral, majd felére forraljuk. Megsózzuk, borsozzuk, elkeverjük a tejszínnel. Ezután a tölteléket eloszlatjuk a palacsintákon, batyut csinálunk belőle, és megtűzzük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas tarisznya » Magyaros pontykocsonya » Feketebabos hal » Párolt tőkehal spenótágyon
» Kutap » Tepsiben sült kárász » Menyhal » Diós-zelleres haltekercsek
» Rizsen sűlt hal » Spanyol módra sült homár » Amurpaprikás » Sült kárász
» Busavagdalt » Egyszerű tonhalas sushi » Halszelet pikáns bundában » Kapros zaftos süllő


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.