Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült hal gombás mártásban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
halfilé
tejföl
fokhagyma, vagy fokhagymakrém (esetleg fokhagymasó)
petrezselyemzöld
húsleveskocka
gomba
só, fehérbors, lestyán, bazsalikom
hagyma
zsiradék

Elkészítés:
A halfiléket besózzuk, bekenjük fokhagymakrémmel (vagy fűszerezzük fokhagymasóval, természetesen ebben az esetben nem kell külön sózni), és elhelyezzük egy tepsiben, megszórjuk petrezselyemzölddel, majd kevés olajat öntünk alá. A hagymát felszeleteljük, és olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, fehérborsot, sót, lestyánt, és a bazsalikomot (ízlés szerint). Öntünk rá kevés vizet, és beledobjuk a húsleveskockát, összeforraljuk, majd beletesszük a tejfölt. Miután így is összeforraltuk, ráöntjük a tepsiben elhelyezett halszeletekre. Sütőbe tesszük, és készre sütjük.


A receptet beküldte: moncsicsi83


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás, sonkás omlett » Gombás-sajtos krumplitál » Gombás hagymaleves » Tejszínes-gombás csőtészta
» Gombás csirke egyszerűen » Gombás szelet sajttal » Gombás curry zöld rizzsel » Gombás ponty
» Tojásos-gombás krumpli » Gombás, csirkés lasagne » Zöldséges-gombás töltelék » Gombás csirkeszárny
» Csirkés-gombás fussili » Erdei gombás lapcsánka » Sült gombás fánk » Gombás-zöldborsós spagetti


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.