Tutireceptek.hu fejléc

Vödrös savanyúság recept

Kategória:


Hozzávalók:
10 l víz
2 kg kr.cukor
40 dk só
1,5 l 20%-os ecet
10 db babérlevél
1/2 cs.mustármag
30 db egészbors
20 db szegfűbors
3-4 ek borkén

Elkészítés:
Hozzávalókat jól összekeverjük.Forralni nem kell.
Egy jól záródó vödörbe öntjük és tehetünk bele:pl.
almapaprikát,uborkát,karfiolt,dinnyét,hagymát.
Vödör tetejét lezárjuk.Mindig annyit veszünk ki,amennyi kell.

Tanácsok:
Hozzávalókat ízlés szerint válogathatunk hozzá.Sőt,ahogy a vödör ürül,mindig pótolhatjuk újabb zöldségfélével.Tisztaság fontos!
Finom.


A receptet beküldte: angyalka105


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes savanyúság télre » Savanyúság hidegen! » Brassói rakott savanyúság » Vegyes vágott savanyúság
» Savanyúság télire » Olajos paprika(Savanyúság) » Vödrös savanyúságom » Hordós savanyúság másképp
» Teszt savanyúság. » Hordós savanyúság » Nyári savanyúság télire » Vágott, vegyes savanyúság
» Gomba savanyúság » Dobálós savanyúság » Fokhagyma befőtt. » Cseresznyebefőtt (Ecetes)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.