Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kacsamell párolt káposztával, krumpligombóccal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 bőrös kacsamell
vöröskáposzta
só, bors, majoranna
olívaolaj
kevés vörösbor
krumpli
liszt

Elkészítés:
A kacsamelleket besózzuk, fűszerezzük. Belehelyezzük a tepsibe, vizet öntünk alá, majd lefóliázzuk. 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig pároljuk, majd pirosra sütjük fólia nélkül 210 fokon.
A keskeny csíkokra vágott káposztát kevés olajon elkezdjük párolni. Ráöntjük a bort, sózzuk és lassú tűzön pároljuk, míg puha nem lesz.
A krumplikat megfőzzük, majd alaposan összetörjük. Sózzuk, hozzáadjuk a lisztet gyúrás közben, annyit, amennyit felvesz, hogy tapadásmentes masszát kapjunk. Lisztezett gyúródeszkán hüvelykujjnyi rudacskákra nyújtjuk, majd felszeljük őket kb. 1,5 centis darabokra. Forrásban lévő vízben megfőzzük őket, majd hidegvízzel leöblítjük. A közben készre sült kacsa kicsit odakapott pecsenyelevében átsütjük a gombócokat.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pároltkáposzta máskép » Párolt zőldség » Párolt rizs zöldségekkel » Párolt kelkáposzta
» Párolt kelbimbó » Párolt füge » Disznóhús káposztával » Almás-sajtos kacsamell
» Párolt gomba » Párolt marha sütőtökkel » Párolt tengeri hal. » Sörben párolt csülök
» Édes-savanyú kacsamell » Sárgabarackos kacsamell » Kefirben párolt ponty » Sörös párolt káposzta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.