Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt felsőcomb filé recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db csirke felső comb filé,
3 evőkanál vaj,
friss kakukkfű,
bazsalikom,
lestyán,
só,
bors,
2 gerezd fokhagyma,
4 dl víz,
50 dkg burgonya,
1 csokor petrezselyem.

Elkészítés:
A felsőcomb filéket mossuk és tisztítsuk meg, de ne vágjuk le a bőrét.
A friss fűszereket durván vágjuk össze, a combokat hintsük meg sóval és borssal, majd a fűszereket töltsük be a csirkecomb bőre alá.
Ha nincs elég nagy lyuk, akkor egy pici éles késsel mélyítsük ki.
Olvasszuk fel a vajat fazékban, tegyük rá a combokat.
Pirítsuk meg mindkét oldalát, ezután öntsünk rá a vizet, fedjük le és tartalék lángon pároljuk 30 percet.
Néha pillantsunk rá, amennyiben elfőtte a levét pótoljuk.
Ezalatt megfőzhetjük a meghámozott és cikkre vágott burgonyát is, enyhén sós vízben.
Vajon futtassunk meg apróra vágott petrezselyemzöldet és forgassuk össze a krumplival.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt kelbimbó » Párolt alma (Update1) » Sörös párolt káposzta » Párolt káposzta Update1
» ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Párolt tengeri hal. » Párolt káposzta gombával » Pikáns, párolt pulykaragu
» Párolt felső combfilé » Mustban párolt rostélyos » Gyümölcsös párolt káposzta » Kefirben párolt ponty
» Borban párolt csirke » Párolt marha sütőtökkel » Update 1 Párolt alma » Sörben párolt csülök


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.