Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kalábriai leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg spenót,
25 dkg darált marhahús,
10 dkg zsemlemorzsa,
8 dkg parmezán,
1 csomag petrezselyemzöld,
2 tojás,
só,
fehérbors,
1 liter húsleves.

Elkészítés:
A spenótot 2 dl sós, forrásban lévő vízben 3 perc alatt leforrázom, majd leszűröm.
A darált húst a morzsával, a parmezánnal, az apróra vágott petrezselyemmel és a tojásokkal összekeverem, sózom, borsozom.
A masszából dió nagyságú gombózokat formálok.
A leforrázott spenótot deszkán darabokra vágom és a húsgombócokkal együtt a felforrósított húslevesbe teszem.
Egészen gyenge tűzön kb. 10 percig főzöm, majd forrón tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás sütőtökleves » Mézes eperkrém leves » Zabkorpás zöldbableves » Gyümölcs leves 1
» Brokkoli krém leves » Hajdina leves » Joghurtos uborkaleves » Gulyásleves
» Gombás sárgaborsóleves » Alföldi pulykaraguleves » Lencseleves » Húslevesben főtt töltelék
» Hideg tokaji borkrémleves » Gombaleves á lá Milli » Szederkrémleves » Burgonyaleves parasztosan


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.