Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karalábéfőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 közepes karalábé
liszt
tej
tejföl
ételízesítő

bors

Elkészítés:
A karalábét felkockázom, majd megfőzöm annyi vízben, hogy ellepje.
Közben ízesítem, majd mikor már puha, akkor 3 csapott evőkanál lisztet simára keverek egy kis tejjel, majd 1 dl tejföllel, és hideg vízzel felhígítom, ezzel behabarom a karalábét, és megvárom amíg besűrűsödik. Aztán kész is.

Tanácsok:
Bármilyen feltéttel nagyon fini, én sült virslivel szeretem a legjobban, ill. fasírttal.


A receptet beküldte: annelly


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos cukkínifőzelék » Kapros cukkinfőzelék » Tejszínes fokhagymamártás » Anyu-féle kelkáposzta főzelék
» Brokkolifőzelék » Csípős szósz » Naon fini krumplifőzelék » Anyu-féle zöldborsófőzelék
» Tojás mártás » Szalonnás lencse » Lencsefőzelék füstölt lével » Szegedi tarhonyafőzelék
» Lencsefőzelék tükörtojással » Krumplifőzelék » Tökfõzelék, töklotyó » Joghurtos zellerfőzelék


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.