Tutireceptek.hu fejléc

Karalábéfőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 közepes karalábé
liszt
tej
tejföl
ételízesítő

bors

Elkészítés:
A karalábét felkockázom, majd megfőzöm annyi vízben, hogy ellepje.
Közben ízesítem, majd mikor már puha, akkor 3 csapott evőkanál lisztet simára keverek egy kis tejjel, majd 1 dl tejföllel, és hideg vízzel felhígítom, ezzel behabarom a karalábét, és megvárom amíg besűrűsödik. Aztán kész is.

Tanácsok:
Bármilyen feltéttel nagyon fini, én sült virslivel szeretem a legjobban, ill. fasírttal.


A receptet beküldte: annelly


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csalánfőzelék » Lencsefőzelék húsvarázzsal » Anyu-féle zöldborsófőzelék » Zöldbab főzelék II.
» Patiszonfőzelék » Fimo tökfőzelék » Borsófőzelék » A legfinomabb zöldborsófőzi
» Parmezános spárga » Cukkinifőzelék » Sütőtök főzelék sajttal » Zöldborsó főzelék
» Burgonya főzelék, másként » Paradicsomos karfiolfőzelék » Rebarbara mártás » Kelbimbó főzelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.