Tutireceptek.hu fejléc

Zöldbab főzelék II. recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
zoldbab
1 kisebb voroshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 zoldpaprika
1 papadicsom
etolaj
so
etelizesito
tejfol
liszt

Elkészítés:
Az osszevagott zoldbabot, ra tesszuk egy porkolt alapra/etolajba, a voroshagymat, fokhagymat, zoldpaprikat, paradicsomot megparoljuk, tehetunk bele egy kis oroltpaprikat is.Megsozzuk, kis etelizesitovel megszorjuk, es hozzaadjuk a zoldbabot. Mikor megfott tejfolos habarassal behabarjuk.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás rakott zöldbab » Savanyú zöldbableves » Lencsefőzelék1. » Zöldborsófőzelék diétásan
» Húsos zöldbabsaláta » Mindenfélés főzelék » Spenótos burgonyafőzelék » Zöldbabtokány
» Burgonya főzelék, másként » Fejessaláta-főzelék » Hideg zöldbableves » Spárgafőzelék
» Sütőtök főzelék sajttal » Főzelék feltét » Tejszínes zöldbabsaláta » Szalonnás Zöldborsófőzelék


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.