Tutireceptek.hu fejléc

Karamellás tej recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 ek cukor
2 dl tej

Elkészítés:
Egy púpos evőkanál cukrot serpenyőbe öntünk és kevergetve, kis lángon addig sütjük, amíg világosbarna nem lesz. Felengedjük 2 dl tejjel és addig forraljuk, amíg a karamell teljesen el nem olvad benne.
Végül ízlés szerint 1-2 kiskanál cukorral édesítjük és melegen vagy hidegen tálaljuk.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karamellás almatorta » Karamellás fincsi krémes » Karamellás pite » Karamellás szelet
» Karamellás habos süti » Karamellás fagylalttorta » Karamellás palacsinta » Pirított karamellás dió
» Karamellás réteges pite » Karamellás forró csokoládé » Karamellás dió » Körtés-karamellás süti
» Karamellás tejberízs » Karamellás krémes » Karamellás, diós kocka » Mézkaramellás sült banán


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.