Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol hústakaró alatt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 fej karfiol
35 dkg darálthús
2 tojás
2 evőkanál só
1 fej vöröshagyma megreszelve
1/4 teáskanál fehérbors
2 evőkanál vaj
1 csipet szerecsendió

Elkészítés:
Kifőzzük a karfiolt sós vízben. Mikor negfőtt a torzsáját óvatosan kivágjuk. A vagdalthúst összekeverjük a tojással, hagymával és 1,25 dl vízzel gyúrjuk simára. Majd sóval, borssal és a szerecsendióval ízesítsük. Vajazzuk ki a jénai tálat, tegyük bele az egész karfiolt, a hússal borítsuk be. Sütőben 200 fokon 50 percig süssük. Sütés közben lehet vajjal kenegetni.

Tanácsok:
4 személy részére.
Egy adag 330 kalóriát tartalmaz.

Elkészítési idő: 75 perc
Kalóriatartalom: 1320 kcal

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott karfiol diétázóknak » Karfiolos sajtleves » Babos rakottkarfiol » Rakott brokkoli és karfiol
» Sajtos rántott karfiol » Vega rakott karfiol » Karfiol darált hússal » Sajtos karfiol felfújt
» Karfiolos sertésszelet » Gomba karfiollal » Hagymás diós karfiolrizs » Karfiolpuffi
» Finom rakott karfiol » Karfiol sonkával » Karfiol vajas morzsával » Csirkemell karfiolbundában


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.