Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zellerkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 ek. olívaolaj
1 diónyi vaj
1 közepes fej hagyma
kb. 50 dkg zeller /megtisztítva/
1 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
2 púpozott ek. tejföl

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, majd az olajon és a vajon megfuttatjuk, rákockázzuk a zellert és megpároljuk. Ha szükséges, kis vizet öntünk alá. Amikor megpuhult és zsírjára sült, levesszük a tűzről, rátesszük a fokhagymát, hozzáadjuk a tejfölt, ízlés szerint sózzuk. Az egészet botmixerrel összeturmixoljuk.
Rozskenyérrel kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás párolt lilakáposzta » Párolt alma (Update1) » Zellerkrém, Sárgarépakrém » Diós zellerkrém
» Párolt patisszon » Rozspelyhes párolt paprika » Borban párolt csirke » Rokfortos zellerkrémleves
» Párolt zöldségsaláta » Tejben párolt hal » Sajtos zellerkrém » Gyümölcsös párolt káposzta
» Sörös párolt káposzta » Párolt karotta » Párolt-sült oldalas » Párolt vadkacsa


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.