Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt patisszon recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
0,4 kg patisszon
0,20 kg vöröshagyma
őrölt bors
zöldfűszeres fűszervarázs ízesítő
3 evőkanál margarin

Elkészítés:
A patisszont meghámozod,kimagozod és kis kockákra aprítod.A hagymát lereszeled és a patisszonnal együtt serpenyőbe teszed a margarinra.Borsozod,fűszervarázzsal megszórod és fedő alatt szinte krémszerűvé párolod.
Nem kell alá vizet tenni ,a saját leve elég a pároláshoz.

Tanácsok:
Piritóssal nagyon finom és könnyű étel pl vacsorára.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: stechner


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszi párolt csirkemell » Patisszonpaprikás » Pikáns, párolt pulykaragu » Gyümölcsös párolt káposzta
» Párolt-sült oldalas » Párolt savanyúkáposzta. » Sörös párolt káposzta » Párolt tengeri hal.
» Párolt alma (Update1) » Sörben párolt csirkemell » Borban párolt csirke » Kapros párolt zöldborsó
» Patisszon lepény » Párolt káposzta » Párolt zöldségtál » Párolt körte vörös rizzsel


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.