Tutireceptek.hu fejléc

Párolt patisszon recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
0,4 kg patisszon
0,20 kg vöröshagyma
őrölt bors
zöldfűszeres fűszervarázs ízesítő
3 evőkanál margarin

Elkészítés:
A patisszont meghámozod,kimagozod és kis kockákra aprítod.A hagymát lereszeled és a patisszonnal együtt serpenyőbe teszed a margarinra.Borsozod,fűszervarázzsal megszórod és fedő alatt szinte krémszerűvé párolod.
Nem kell alá vizet tenni ,a saját leve elég a pároláshoz.

Tanácsok:
Piritóssal nagyon finom és könnyű étel pl vacsorára.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: stechner


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölben párolt hagyma » Párolt káposzta gombával » Sörben párolt csülök » Párolt marha sütőtökkel
» Tojásos patisszon » Tavaszi párolt csirkemell » Párolt vörös káposzta » Párolt tőkehal spenótágyon
» Párolt-sült nyúl vadasan » Joghurtos párolt csirke » Sörös párolt káposzta » Párolt kelkáposzta
» Tejfölben párolt tojás » Update 1 Párolt alma » Patisszonpástétom » Párolt zöldségsaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.