Tutireceptek.hu fejléc

Párolt patisszon recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
0,4 kg patisszon
0,20 kg vöröshagyma
őrölt bors
zöldfűszeres fűszervarázs ízesítő
3 evőkanál margarin

Elkészítés:
A patisszont meghámozod,kimagozod és kis kockákra aprítod.A hagymát lereszeled és a patisszonnal együtt serpenyőbe teszed a margarinra.Borsozod,fűszervarázzsal megszórod és fedő alatt szinte krémszerűvé párolod.
Nem kell alá vizet tenni ,a saját leve elég a pároláshoz.

Tanácsok:
Piritóssal nagyon finom és könnyű étel pl vacsorára.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: stechner


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns, párolt pulykaragu » Párolt vegyes zöldség » Párolt tőkehal spenótágyon » Párolt zőldség
» Tejfölben párolt hagyma » Gyümölcsös párolt káposzta » Patisszonpaprikás » Rozspelyhes párolt paprika
» Sörben párolt csülök » Sörben párolt csirkemell » Párolt káposzta » Párolt tengeri hal.
» Kapros párolt zöldborsó » Párolt körte vörös rizzsel » Tavaszi párolt csirkemell » Pároltkáposzta máskép


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.