Tutireceptek.hu fejléc

Gombás karajom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg gomba
1 kg karaj
petrezselyemlevél
1 tojás
margarin

bors

Elkészítés:
A gombát apró kockára darabolom és külön Hera-ban megpárolom. Apróra vágott zöldséglevéllel ízesítem. Vizet nem szabad alátenni, mert a gomba vizet enged. Zsírjára sütöm a gombát majd pici sóval és borssal ízesítem. Elzárom a gázt és egy tojással összekeverem.

1 kg karaj kicsontozva, felszeletelve, ki klopfolok. Borsos sóval besózom. Tepsit Hera-val kivajazom, a hússzeleteket beleteszem, és amikor fehér a hús megfordítom. Az elkészített gombát kanállal, a hús szeletekre tesszük. Amikor a hús széle kezd sülni, akkor elzárjuk a gázt és Trapista sajttal megszórjuk a hússzeleteket.


A receptet beküldte: porcellán


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás marhahúsos tészta » Gombás pulykamell » Gombás-tejfölös hús » Gombás csirkemell 2 főre
» Gombás nyárs » Svéd gombasaláta II. » Sonkás-gombás rizibizi » Tojásos-gombás krumpli
» Gombás vagdalt másképp » Spárga és gombasaláta » Gombás tojás » Gombás csirkeszárny
» Gombás zúzaragu » Gombás hablepény » Gombás rakott borda » Rókagombás őzpörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.