Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kutap recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg pisztráng
20 dkg rizs
csipet gyömbér
5 dkg mazsola
5 dkg vaj
20 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés:
A pisztrángot lefejezzük, és a nyíláson át kibelezzük, sózzuk borsozzuk, vajban megforgatjuk, majd mazsolával és gyömbérrel fűszerezett rizzsel megtöltjük. Vajjal megkent és zsemlemorzsával megszórt serpenyőben, sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halkocsonya másképp » Lazacsült különleges körettel » Kapros, krumplis halfilé » Grillezett csukafilé
» Dorozsmai molnárponty » Tengeri halfilé másképpen » Krémsajtos hal » Mazsolás-tejszínes harcsa
» Tejfölös zelleres pontyfilé » Borzas hal » Sajtban sült hal-egyszerűen » Ponty oroszosan
» Ropogós gyömbéres hering » Zelleres, csőben sült halfilé » Zöldséges tengeri halfilé » Haltekercs kapormártással


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.