Tutireceptek.hu fejléc

Kutap recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg pisztráng
20 dkg rizs
csipet gyömbér
5 dkg mazsola
5 dkg vaj
20 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés:
A pisztrángot lefejezzük, és a nyíláson át kibelezzük, sózzuk borsozzuk, vajban megforgatjuk, majd mazsolával és gyömbérrel fűszerezett rizzsel megtöltjük. Vajjal megkent és zsemlemorzsával megszórt serpenyőben, sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos hal » Tengeri frittata » Mediterrán lazactatár » Afrikai harcsa tepsiben
» Diós ponty serpenyőben sütve » Juhtúrós halfilé rántva » Füstölt halas cukkini-tál » Brokkolis halszteletek
» Sült hal uborkaszósszal » Sajtos-gombás halfilé » Halas puffancs » Töltött hal Karcsi módra
» Surimis tál » Gombás halpaprikás » Koktélrákkal töltött gomba » Szezámos-zöldséges hal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.