Tutireceptek.hu fejléc

Kutap recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg pisztráng
20 dkg rizs
csipet gyömbér
5 dkg mazsola
5 dkg vaj
20 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés:
A pisztrángot lefejezzük, és a nyíláson át kibelezzük, sózzuk borsozzuk, vajban megforgatjuk, majd mazsolával és gyömbérrel fűszerezett rizzsel megtöltjük. Vajjal megkent és zsemlemorzsával megszórt serpenyőben, sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» 7 up-os tengeri hal » Tintahalragu » Finn halsaláta » Gombás halfilé
» Tepsiben sült sajtos hal » Halleves horvát módra » Vegyes hal bormártással » Alufóliában sült lazac
» Zelleres, csőben sült halfilé » Potyka. » Busavagdalt » Szezámmagos halfilé salátával
» Vörösboros pontyfilé » Boros, kapros lazac » Tonhalfasírt » Andi halikra fasírtja


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.