Tutireceptek.hu fejléc

Kutap recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg pisztráng
20 dkg rizs
csipet gyömbér
5 dkg mazsola
5 dkg vaj
20 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés:
A pisztrángot lefejezzük, és a nyíláson át kibelezzük, sózzuk borsozzuk, vajban megforgatjuk, majd mazsolával és gyömbérrel fűszerezett rizzsel megtöltjük. Vajjal megkent és zsemlemorzsával megszórt serpenyőben, sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos harcsa » Tonhalas-kukoricás lepény » Halpaprikás bográcsban » Pityókás ponty
» Tonhalas-fenyőmagos spagetti » Töltött hal » Ropogós gyömbéres hering » Fish and Chips
» Pontyszeletek sütőben sütve » Zöldséges haltál » Pangasius gyrostál » Kemencés harcsa
» Haltekercs kapormártással » Füstölt halas cukkini-tál » Sült lazac répagolyóval » Faddi fokhagymás csuka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.