Tutireceptek.hu fejléc

Lecsós pecsenyekacsamáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3-4 evőkanálnyi olaj
50 dkg pecsenyekacsamáj
1 nagyobb vöröshagyma
só, bors, majoránna
4-5 darab érett paradicsom és zöldpaprika
5 dkg szezámmag

Elkészítés:
A kacsamájakat tisztítsd meg gondosan, majd az olajon süsd néhány percig. Add hozzá a felkarikázott hagymát, hintsd meg borssal, majorannával, rázogasd meg olykor-olykor. Ha a hagyma szép üvegesre sűlt, dobd bele a cikkekre vágott paradicsomot, paprikát, sózd meg és szép békésen addig kevergesd-rázogasd a tűzön, míg a paprika és a paradicsom a neked megfelelő állagú lesz. Eközben egy másik serpenyőben, szárazon piríts meg egy kis szezámmagot. Ha kész a lecsó, a máj is átsűlt már, tálalás előtt szórd rá a magocskákat. Bátran kínálj hozzá kenyeret.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Adrienn85


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hal lecsósan » Lecsóshús » Lecsós tarja szelet » Lecsós csirkemell egytál
» Lecsósszelet » Lecsós burgonyás egytál » Lecsós szelet a'la pemete » Lecsós pulykamell pörkölt
» Lecsós libacomb » Tojásos-lecsós gomba » Lecsós -csirkemáj » Lecsós máj
» Bolgár lecsós csirkemell » Lecsós spagetti » Lecsós karaj » Csirkemáj lecsósan


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.