Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lecsós ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg pontyfilé,
só,
kicsi liszt,
4 csapott kanál pirospaprika,
örölt bors,
6 evôkanál olaj,
8-10 dkg füstölt szalonna,
1 vöröshagyma,
5-6 húsos paprika,
kb 8 paradicsom

Elkészítés:
A pontyot lebôrözzük.Egyforma szeletekre vágjuk,megsózzuk.A lisztet, fele pirospaprikaval,borssal izes?tjük.Ebbe beleforgatjuk a halat,majd olajban megsütjük.
Serpenyôben a szalonnát kiolvasztjuk,karikára vágott hagymat megpirítjuk benne.Beleszórjuk a maradék pirospaprikát,és beletesszük a kockára vágott paprikát,paradicsomot.Kevergetve kb.20 percig sütjük,közben sózzuk.

Tanácsok:
Sós burgonyával tálalom.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Jeannie


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós csirkemell » Lecsós brokkoli » Sajtos ponty tepsiben » Pontyragu
» Tepsis töltött ponty » Padlizsános-lecsós csirke » Lecsós rakott burgonya » Lecsós karfiolpaprikás
» Lecsós csirkemáj2 » Lecsós -csirkemáj » Lecsós tarhonya (vegan) » Korhely halászlé pontyból
» Lecsós-virslis "tokány" » Lecsós burgonyás egytál » Szőlős ponty » Lecsós máj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.