Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános-lecsós csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 kis csirkecomb
2 kis csirkemell
2 kis cukkin1 padlizsán
2 fej vöröshagym
2 gerezd fokhagyma
1 dl paradicsomlé
3 dl konzervlecsó
4 mk oregánó

bors

Elkészítés:
A zöldségeket földaraboljuk.
A paradicsomlevet mélyebb bevonatos edénybe tenni, hozzáadjuk a padlizsánt, a hagymát, a fokhagymát,
ráfektetjük a csirkehúst, fűszerezzük, befedjük a cukkinival, majd a lecsóval.
Majd lefedve kis lángon 45-50 percig pároljuk.
A húst kiszedjük mélyebb tálba, befedjük a zöldségekkel és lefedve melegen tartjuk.
A visszamaradt levét erős tűzön kevergetve felforraljuk, és ráöntjük a zöldséges csirkére.

Jó étvágyat


A receptet beküldte: jjhmarta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós rakott csirke » Almás rakott csirkemell » Tejfölös csirkepörkölt » Csirkemáj másként
» Túrós csirkefasírt » Csirkés csusza » Csírke csikok finoman » Sajtos batyus csirke
» Borzas csirkemellfilé » Görög Csirke » Almás csirke II. » Barackos rakott csirkemell
» Joghurtos csirkeszárnyak » "Ezersziget" csirke » Hawaii csirkemell » Padlizsános rakott csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.