Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános-lecsós csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 kis csirkecomb
2 kis csirkemell
2 kis cukkin1 padlizsán
2 fej vöröshagym
2 gerezd fokhagyma
1 dl paradicsomlé
3 dl konzervlecsó
4 mk oregánó

bors

Elkészítés:
A zöldségeket földaraboljuk.
A paradicsomlevet mélyebb bevonatos edénybe tenni, hozzáadjuk a padlizsánt, a hagymát, a fokhagymát,
ráfektetjük a csirkehúst, fűszerezzük, befedjük a cukkinival, majd a lecsóval.
Majd lefedve kis lángon 45-50 percig pároljuk.
A húst kiszedjük mélyebb tálba, befedjük a zöldségekkel és lefedve melegen tartjuk.
A visszamaradt levét erős tűzön kevergetve felforraljuk, és ráöntjük a zöldséges csirkére.

Jó étvágyat


A receptet beküldte: jjhmarta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos rakott csirkemell » Fűszeres csirkemáj » Zelleres csirke » Csirkecomb borban sütve
» Zöldséges csirkepite » Kínai csirke » Húsvéti rakott csirkemell » Tejszínes csirke/pulyka
» Tavaszi csirkebrassói » Tejszínes csirke » Filézett mexikói csirke » Zöldborsós rizses csirke
» Csirkemellfilé sonkában » Magyaros rakott csirke » Maláj csirke » Fűszeres tésztás csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.