Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános-lecsós csirke recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 kis csirkecomb
2 kis csirkemell
2 kis cukkin1 padlizsán
2 fej vöröshagym
2 gerezd fokhagyma
1 dl paradicsomlé
3 dl konzervlecsó
4 mk oregánó

bors

Elkészítés:
A zöldségeket földaraboljuk.
A paradicsomlevet mélyebb bevonatos edénybe tenni, hozzáadjuk a padlizsánt, a hagymát, a fokhagymát,
ráfektetjük a csirkehúst, fűszerezzük, befedjük a cukkinival, majd a lecsóval.
Majd lefedve kis lángon 45-50 percig pároljuk.
A húst kiszedjük mélyebb tálba, befedjük a zöldségekkel és lefedve melegen tartjuk.
A visszamaradt levét erős tűzön kevergetve felforraljuk, és ráöntjük a zöldséges csirkére.

Jó étvágyat


A receptet beküldte: jjhmarta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklafőzelék csirkemellel » Rakott, bundás csirkecomb » Tejszines sajtoscsirkemell » Csirke kuglóf
» Kapros-juhtúrós csirke » Tepsis csirkemáj » Csirkés leveles-táska » Hawaii csirkesaláta
» Padlizsános csirkesaláta » Csípős csirkemell csíkok » Citromos, gombás csirke » Tárkonyos csirkeragu leves
» Csirkemell vagdalt » Chilis csirkemell csíkok » Tejfölös csirkemell » Csirkés-olivás táska


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.