Tutireceptek.hu fejléc

Lecsós rakott burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2 kg pulykamáj,
1 üveg natúrlecsó,
2 nagy fej vöröshagyma,
6-8 db burgonya,
4 dl tejföl,
só,
bors,
pirospaprika.

Elkészítés:
Egy fej vöröshagymát apróra vágok, majd megdinsztelem. A pulykamájat ledarálom, és hagymára öntöm, majd ízesítem sóval, borssal, paprikával, és megpirítom. Közben a burgonyát héjában megfőzöm, és a lecsót a másik fej hagymával elkészítem. Tűzálló tálat kizsírozom és a hozzávalókat soronként (1 sor burgonya, 1 sor máj, 1 sor lecsó, rá a tejföl) tálba teszem úgy, hogy a tetején burgonya legyen, amit még egy kis tejföllel meglocsolok. Előmelegített sütőben közepes lángon készre sütöm.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Cilumiluci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás túrógombóc » Fitt rakott káposzta » Rakott karfiol diétázóknak » Rakott õszibarack
» Rakott Karfiol Sonkával » Provence-i rakottas » Rakott hús tojással » Rakott húsos rizs
» Tökös rakottas » Rakott cukkini ala Niobe » Sajtos rakott karaj » Hal lecsósan
» Burgonyával rakott cukkini » Lecsós csirkemell » Burgonyakrémleves (4 főre) » Rakott "szejtán"


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.