Tutireceptek.hu fejléc

Lecsós rakott burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2 kg pulykamáj,
1 üveg natúrlecsó,
2 nagy fej vöröshagyma,
6-8 db burgonya,
4 dl tejföl,
só,
bors,
pirospaprika.

Elkészítés:
Egy fej vöröshagymát apróra vágok, majd megdinsztelem. A pulykamájat ledarálom, és hagymára öntöm, majd ízesítem sóval, borssal, paprikával, és megpirítom. Közben a burgonyát héjában megfőzöm, és a lecsót a másik fej hagymával elkészítem. Tűzálló tálat kizsírozom és a hozzávalókat soronként (1 sor burgonya, 1 sor máj, 1 sor lecsó, rá a tejföl) tálba teszem úgy, hogy a tetején burgonya legyen, amit még egy kis tejföllel meglocsolok. Előmelegített sütőben közepes lángon készre sütöm.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Cilumiluci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalonnás rakottas » Rakott krumpli Belga módra » Görög rakott krumpli » Májas burgonya
» Bolgár lecsós csirkemell » Kukoricás rakott cukkini » Gombás burgonya » Rakott linzer
» Finom burgonyás pogácsa » Burgonyapüré csőbensülve » Rakott nokedli » Fitt rakott káposzta
» Provence-i rakottas » Rakott tök, vagy cukkini » Szabolcsi rakott hús » Olaszos rakott tészta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.