Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lecsós rakott burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2 kg pulykamáj,
1 üveg natúrlecsó,
2 nagy fej vöröshagyma,
6-8 db burgonya,
4 dl tejföl,
só,
bors,
pirospaprika.

Elkészítés:
Egy fej vöröshagymát apróra vágok, majd megdinsztelem. A pulykamájat ledarálom, és hagymára öntöm, majd ízesítem sóval, borssal, paprikával, és megpirítom. Közben a burgonyát héjában megfőzöm, és a lecsót a másik fej hagymával elkészítem. Tűzálló tálat kizsírozom és a hozzávalókat soronként (1 sor burgonya, 1 sor máj, 1 sor lecsó, rá a tejföl) tálba teszem úgy, hogy a tetején burgonya legyen, amit még egy kis tejföllel meglocsolok. Előmelegített sütőben közepes lángon készre sütöm.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Cilumiluci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szalonnás burgonyasaláta » Sziciliai rakott pacal » Krémsajtos burgonya » Bárányrakottas
» Burgonyás teakifli » Rakott tészta egyszerűen » Rakott, bundás csirkecomb » Kerti rakottas
» Muszaka (rakott padlizsán) » Kolbászkrémes rakott hús » Káposztával rakott párizsi » Húsvéti burgonyaleves
» Tojásos lecsó burgonyával » Fokhagymás újburgonya » Burgonya carbonara » Görög rakott krumpli


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.