Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lepényhal currys zöldségraguval recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
8 db lepényhalfilé
2 db padlizsán
1 evőkanál zsír
4 gerezd fokhagyma
4 db paradicsom
só, bors,
2 evőkanál currypor
1 csokor petrezselyem
1 cikória
4 adag rízs

Elkészítés:
Egy serpenyőben zsírt hevítünk. A halat lisztben megforgatjuk, zsírban kisütjük, sütés közben sóval és fokhagymával ízesítjük - a zsírba 2 egész gerezd fokhagymát teszünk.

Közben 2 gerezd fokhagymát finomra vágunk, a paradicsomot és a padlizsánt felkockázzuk, és mikor a hal megsült, a visszamaradt zsíradékban összeforraljuk a zöldségeket, petrezselyemmel, curryvel és borssal ízesítjük, végül hozzáadjuk a leveleire szedett cikóriát.
A halat zöldségraguval és rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: kormi7


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Currys thai csirkemell (1) » Currys tojássaláta » Mazsolás-currys rizs » Ananászos currys csirke
» Currys szárnyasleves » Currys sárgarépa » Currys thai csirkemell » Csőben sült currys csirke
» Currys halfasírt » Mazsolás-currys csirke » Currys thai csirke » Currys kókuszos csirkemell
» Currys tojás » Currys sárgarépakrém » Currys csirke » Currys csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.