Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Babos káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
egy jóra húsos füstölt csülök (esetleg más füstölt hús
fél kiló tarkabab
1 kiló savanyú káposzta
olaj
1-2 kanál liszt
1 közepes fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
kiskanál pirospaprika

Elkészítés:
Előző este beáztatjuk a babot, és a füstölt csülküt is. Másnap kuktában majdnem puhára főzzük a csülköt. (A levét ki ne öntsük!) A csülköt kockára vágjuk. A babot a csülök főzővizében főzni kezdjük félpuhára főzzük, majd hozzáadjuk a káposztát is. Ha megpuhultak, beletesszük a húst is, és berántjuk. A rántásba teszünk kis kockára vágott vöröshagymát, összezúzott fokhagymát, pirospaprikát. Jól összeforraljuk. Tejfölt kínálunk hozzá.

Tanácsok:
Jó tartalmas étel.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: Mida8181


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kunsági káposztaleves » Sütős káposzta » Zöldbabos rizs » Káposztás egytál
» Párolt káposzta » Párolt vörös káposzta » Káposztás csülök » Káposztaleves
» Fehér és lilakáposztás » Babos rakottkarfiol » Tojásos kelkáposzta » Céklás savanyú káposzta
» Tojással töltött káposzta » Babos orjaleves » Káposztás kiflik » Rakott édes-káposzta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.