Tutireceptek.hu fejléc

Libacomb vadasan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db libacomb
2 evőkanál libazsír
10 dkg vöröshagyma
1 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
2 babérlevél
1 citrom
2 evőkanál liszt
2 dl tejföl
1 dl fehérbor
1 evőkanál cukor
1 evőkanál mustár
1 mokkáskanál őrölt fehérbors


Elkészítés:
A libacombot besózzuk,kevés forró zsiradékban minden oldalán pirosra sütjük.Kiemeljük majd a zsírban megpirítjuk a szeletekre vágott vhagymát, a karikára vágott sárgarépát ,fehérrépát.Felengedjük fél liter vízzel,babérlevéllel mustárral cukorral sóval őrölt borssal fehér borral(A bor elhagyható) ízesítjük.Felforraljuk és a lébe visszatesszük a combokat és az egészet fedő alatt puhára pároljuk.Ezt követően a lét leszűrjük a zöldségeket átpaszírozzuk, a lisztel elkevert tejföllel besűrítjük,citromlével kevés fehérborssal ízesítjük.Amikor jól kiforraltuk a húsra öntjükés zsemlegombóccal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke vadasan » Párolt-sült nyúl vadasan » Vadnyúl vadasan » Vadas libacomb
» Libacomb 4 személyre » Tepsis libacomb tormásan » Gomba vadasan elkészítve » Gombás libacomb
» Lecsós libacomb » Sólet ropogós libacombbal » Gomba vadasan » Fokhagymás libacomb
» Libacomb fokhagymásan » Gombás-tejfölös pulykamell » Spanyol madár » Sovány kacsasült


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.