Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libacomb vadasan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db libacomb
2 evőkanál libazsír
10 dkg vöröshagyma
1 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
2 babérlevél
1 citrom
2 evőkanál liszt
2 dl tejföl
1 dl fehérbor
1 evőkanál cukor
1 evőkanál mustár
1 mokkáskanál őrölt fehérbors


Elkészítés:
A libacombot besózzuk,kevés forró zsiradékban minden oldalán pirosra sütjük.Kiemeljük majd a zsírban megpirítjuk a szeletekre vágott vhagymát, a karikára vágott sárgarépát ,fehérrépát.Felengedjük fél liter vízzel,babérlevéllel mustárral cukorral sóval őrölt borssal fehér borral(A bor elhagyható) ízesítjük.Felforraljuk és a lébe visszatesszük a combokat és az egészet fedő alatt puhára pároljuk.Ezt követően a lét leszűrjük a zöldségeket átpaszírozzuk, a lisztel elkevert tejföllel besűrítjük,citromlével kevés fehérborssal ízesítjük.Amikor jól kiforraltuk a húsra öntjükés zsemlegombóccal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libacomb fokhagymásan » Gombás libacomb » Vadnyúl vadasan » Csirke vadasan
» Gomba vadasan elkészítve » Libacomb 4 személyre » Fokhagymás libacomb » Tepsis libacomb tormásan
» Párolt-sült nyúl vadasan » Gomba vadasan » Sólet ropogós libacombbal » Vadas libacomb
» Lecsós libacomb » Csirkemájjal töltött karaj » Magyaros pulykamell » Csirkés zöldsaláta


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.