Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros gersli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
10 dkg árpagyöngy
2 ek. olívaolaj
1 vöröshagyma
1 púpozott ek. pirospaprika
paradicsom
zöldpaprika
1 gerezd fokhagyma
1/2 l húsleves
só, bors

Elkészítés:
A gerslit alaposan átöblítjük. A hagymát finomra aprítjuk és az olajon, közepes lángon puhára pároljuk. Hozzáadjuk a gerslit, megkeverjük, úgy, hogy a szemeket egyenletesen bevonja a zsiradék. Félrehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a pirospaprikát. Felöntjük a húsleves felével, beletesszük a paradicsomot, paprikát, fokhagymát, lefedjük, és alacsony lángon, 25 percig főzzük, néha megkeverjük. Ezután hozzáadjuk a húsleves másik felét, majd fedő alatt további 15 percig főzzük.


A receptet beküldte: Limmortalite


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros makaroni » Magyaros húsos tekercs » Őzcomb gersliropogóssal » Magyaros burgonya
» Kecsege magyarosan » Magyaros muffin » Magyaros rakott spagetti » Magyaros körömpörkölt
» Magyaros karalábéleves » Gombaleves magyarosan » Magyaros burgonyaleves » Magyaros pulykamell
» Magyaros rakott káposzta » Magyaros parasztlakoma » Magyaros tepsis krumpli * » Magyaros Pulykamellragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.