Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros gersli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
10 dkg árpagyöngy
2 ek. olívaolaj
1 vöröshagyma
1 púpozott ek. pirospaprika
paradicsom
zöldpaprika
1 gerezd fokhagyma
1/2 l húsleves
só, bors

Elkészítés:
A gerslit alaposan átöblítjük. A hagymát finomra aprítjuk és az olajon, közepes lángon puhára pároljuk. Hozzáadjuk a gerslit, megkeverjük, úgy, hogy a szemeket egyenletesen bevonja a zsiradék. Félrehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a pirospaprikát. Felöntjük a húsleves felével, beletesszük a paradicsomot, paprikát, fokhagymát, lefedjük, és alacsony lángon, 25 percig főzzük, néha megkeverjük. Ezután hozzáadjuk a húsleves másik felét, majd fedő alatt további 15 percig főzzük.


A receptet beküldte: Limmortalite


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gerslileves » Magyaros tepsis krumpli * » Magyaros lasagne » Magyaros lángos
» Magyaros pontykocsonya » Spagetti magyarosan » Magyaros egytál » Őzcomb gersliropogóssal
» Magyaros húsos tekercs » Székelykáposzta gerslivel » Gombaleves magyarosan » Magyaros kapros pulykamell
» Magyaros rakott káposzta » Magyaros burgonyaleves » Magyaros makaroni » Kecsege magyarosan


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.