Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros Pulykamellragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Fél kiló pulykamell
Egy nagy doboz krémes állagú tejföl
Magyaros fűszerkeverék
Őrölt pirospaprika
Egy nagyobb vöröshagyma

Elkészítés:
A pulyamellet csíkokra vágjuk, aztán kockázzuk. A vöröshagymát felaprózzuk, és olajon megpároljuk, amíg üveges nem lesz. Ezután hozzárakjuk a pulykát, átforgatjuk párszor, megszórjuk két kiskanál pirospaprikával, majd vízet adunk hozzá, nehogy leégjen. Amikor már majdnem teljesen megpuhult a pulyka, hozzáöntjük a fűszerkeverékkel ízesített tejfölt, és alaposan elkevergetjük. Utóbbival lehet kísérletezni, ízlelgetni, hogy eltaláljuk a megfelelő fűszermennyiséget. Kevergetés mellett, 5-7 percig hagyjuk még lassú lángon érlelődni.

Tanácsok:
Köretnek a zöldséges párolt rízst ajánlanám, cukorborsóval és kukoricával.

U.i.: Az alábbi étel egy, párommal közös sütés-főzés alkalmával született, és csak pozitív visszajelzést kaptunk róla :)


A receptet beküldte: Sötét_hercegnő


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros körömpörkölt » Magyaros kapros pulykamell » Magyaros gersli » Magyaros makaroni
» Kecsege magyarosan » Pulykamellragu leves » Magyaros lasagne » Magyaros egytál
» Magyaros falatok » Magyaros pizza » Magyaros zöldbab főzelék » Cukkini magyarosan/2 főre
» Magyaros lángos » Magyaros tepsis krumpli » Magyaros rakott spagetti » Magyaros burgonyaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.