Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros Pulykamellragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Fél kiló pulykamell
Egy nagy doboz krémes állagú tejföl
Magyaros fűszerkeverék
Őrölt pirospaprika
Egy nagyobb vöröshagyma

Elkészítés:
A pulyamellet csíkokra vágjuk, aztán kockázzuk. A vöröshagymát felaprózzuk, és olajon megpároljuk, amíg üveges nem lesz. Ezután hozzárakjuk a pulykát, átforgatjuk párszor, megszórjuk két kiskanál pirospaprikával, majd vízet adunk hozzá, nehogy leégjen. Amikor már majdnem teljesen megpuhult a pulyka, hozzáöntjük a fűszerkeverékkel ízesített tejfölt, és alaposan elkevergetjük. Utóbbival lehet kísérletezni, ízlelgetni, hogy eltaláljuk a megfelelő fűszermennyiséget. Kevergetés mellett, 5-7 percig hagyjuk még lassú lángon érlelődni.

Tanácsok:
Köretnek a zöldséges párolt rízst ajánlanám, cukorborsóval és kukoricával.

U.i.: Az alábbi étel egy, párommal közös sütés-főzés alkalmával született, és csak pozitív visszajelzést kaptunk róla :)


A receptet beküldte: Sötét_hercegnő


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros zöldbab főzelék » Cukkini magyarosan/2 főre » Aperol koktél magyarosan » Magyaros muffin
» Magyaros körömpörkölt » Magyaros egytál » Magyaros burgonyaleves » Magyaros tepsis krumpli
» Magyaros rakott spagetti » Magyaros húsos rétes » Gombaleves magyarosan » Magyaros falatok
» Magyaros tojássaláta » Magyaros húsos tekercs » Pulykamellragu leves » Spagetti magyarosan


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.