Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertésmájas tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg sertésmáj
30 dkg burgonya
2 nagy fej vöröshagyma
3 tojás
1 csomó petrezselyemzöld
6 evőkanál olaj

őrölt bors

Elkészítés:
A megmosott májat vékony csíkokra vágjuk, és egy csipet őrölt borssal fűszerezve egy evőkanál olajban a máj fehéredéséig sütjük egy mélyebb serpenyőben.
A meghámozott, vékony karikákra vágott burgonyát két evőkanál olajon pirosra sütjük.
A megtisztított, felszeletelt hagymát a maradék olajban üvegesre pároljuk, majd a kisütött burgonyával együtt a májhoz adjuk.
A tojásokat felverjük, megsózzuk, és a hagymás-burgonyás májra öntjük, kevergetve megsütjük.
Végül a tetejére szórjuk a felaprított petrezselyemzöldet.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karalábés rakott hús » Szalonnás-sajtos falatkák » Tepsis csirke, burgonyával.. » Sonkás-salátás tortilla
» Burgonyás-kolbászos omlett » Csirkecomb görögösen » Római csirkemáj » Kedvenc rakott krumplim
» Krémsajtos burgonya » Töltött sajtos kifli » Vadas gyorsan "lájtosan" » Májas nokedli
» Sertésborda spárgával » Burgonyakása » Babos káposzta csülökkel... » Mindent bele rakottas


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.