Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sertésmájas tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg sertésmáj
30 dkg burgonya
2 nagy fej vöröshagyma
3 tojás
1 csomó petrezselyemzöld
6 evőkanál olaj

őrölt bors

Elkészítés:
A megmosott májat vékony csíkokra vágjuk, és egy csipet őrölt borssal fűszerezve egy evőkanál olajban a máj fehéredéséig sütjük egy mélyebb serpenyőben.
A meghámozott, vékony karikákra vágott burgonyát két evőkanál olajon pirosra sütjük.
A megtisztított, felszeletelt hagymát a maradék olajban üvegesre pároljuk, majd a kisütött burgonyával együtt a májhoz adjuk.
A tojásokat felverjük, megsózzuk, és a hagymás-burgonyás májra öntjük, kevergetve megsütjük.
Végül a tetejére szórjuk a felaprított petrezselyemzöldet.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájjal töltött gomba » Parasztos rakottbab » Spenótos tészta csőben sütve » Sült csirkecomb zöldségágyon
» Csirkemell zöldségágyon » Sajttal megszórt Kelbimbó » Sült bab tarjával » Karfiolos hús
» Krumplis tarhonya » Krumplis csirkecomb gombával » Vega pörkölt tésztával » Sólet ropogós libacombbal
» Zöldséges-rizses csirkemáj » Karfiol pizza » Savanyú tojás melegen » Brokkolis nyakkendő


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.