Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarack leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 nagy doboz sárga húsú őszibarack befőtt
0,5 l hosszan friss tej
2 cs vaníliás cukor
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet őrölt szegfűszeg
Ízlés szerint kristálycukor (1 - 2 evőkanál)

Elkészítés:
A barack befőtt 2/3 részét saját levével leturmixoljuk, üvegtálba öntjük, hozzáadjuk az ízesítőket és a tejet. Alaposan elkeverjük, kóstoljuk, ízlés szerint cukrozzuk, ha sűrűnek találjuk, tej adható még hozzá. A le nem turmixolt barackokat ízlésesen felszeleteljük és bele vegyítjük. Lehűtve tálaljuk.

Tanácsok:
Ha a barack befőttet már előzőleg hűtőben tároltuk, nincs szükség további hűtésre, azonnal tálalható.
Készíthető friss gyümölcsből is, de akkor citromlével ízesített cukros lében felfőzzük a turmixolandó gyümölcsöt.

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: cel


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos zúzaragu leves » Tortillás kukoricaleves » Pulykaaprólék leves » Tárkonyos pacal -leves
» Csontleves alaplé » Túrós uborkaleves » Friss gombaleves » Zabpelyhes húsgombócleves
» Reszelt leves » Jeges citromleves » Orosz csirkeleves » Erdélyi csorbaleves
» Rizses málnaleves » Májas csirkeleves » Mazsolás borleves » Tarcali raguleves


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.