Tutireceptek.hu fejléc

Véres pacal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg pacal
1 szál chorizo felszeletelve
2 db répa felszeletelve
2 db zellerszár felszeletelve
4 db burgonya
2 fej hagyma apróra vágva
200 g serrano sonka felkockázva
1 evőkanál fűszerpaprika
1 db véreshurka
2 fej fokhagyma szétnyomkodva
2 db babérlevél
ecet, só, bors, citromlé,alaplé

Elkészítés:
Az olívaolajon lepirítom a felaprított zöldségeket.

Hozzáadom a többi hozzávalót, kivéve a véres hurkát.

Ha nem ereszt elég levet, felöntöm alaplével és puhára főzöm.

Csak a legvégén, az utolsó tíz percben adom hozzá a hurkát, és együtt főzöm készre. Sűrű, de hosszú leve van, félúton a pörkölt és a gulyás között.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Milánói pacalleves » Véres Szem » Rakott pacal camembert-rel » Babos pacal
» Velős pacal » Körmös pacal » Véreshurrka » Vereshagymás:))muffin
» Pacal gulyás » Pacalleves » Pacaltokány » Tárkonyos pacal -leves
» Pikáns pacalleves » Pacal » Pacalpörkölt kuktában » Pacalgombócleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.