Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsán krém /parázson sütve recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
két közepes padlizsán
egy fej lilahagyma
3 evőkanálnyi majonéz


Elkészítés:
A padlizsánt süsd meg héjában, majd ha kihűlt, hámozd meg, vágd (fakéssel) apróra. A lilahagymát vágd apró kockákra, s add a padlizsánhoz. Végül a masszát sózd meg, s jól keverd össze a majonézzel.

Tanácsok:
Parázson sütve a legfinomabb! Szép volágos marad a belseje!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: e.e.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kairói rakott padlizsán » Libamáj sütve » Csirkecomb borban sütve » Juhtúrós padlizsánkrém
» Angolna nyárson sütve » Padlizsános hal » Feketeretek csőben sütve » Padlizsános tészta
» Update1 rakott padlizsán » Padlizsán saláta » Padlizsános ragu » Padlizsános csirke
» Rostonsült padlizsán » Túrós tészta sütve » Padlizsános pirítós » Kifli sajttal sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.