Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg tengerihal-filé, 50 dkg padlizsán, 50 dkg paradicsom, 2 gerezd fokhagyma, 5 evőkanál olívaolaj, borsikafű, só

Elkészítés:
A padlizsánt héjastól és hosszában ujjnyi vastagra szeleteljük. Teflonserpenyőben szeletenként elősütjük, majd besózzuk. A paradicsomot egy percre forró vízbe dobjuk, lehúzzuk a héját, majd felkarikázzuk. Ezután egy tűzálló edényben rétegezzük a halat, a padlizsánt és a paradicsomkarikákat. Közben sózzuk, megszórjuk a borsikával és fokhagymával ízesítjük. Forró sütőben 200-220 Celsius-fokon 40 perc alatt pirosra sütjük.

Tanácsok:
Norbi Update-kód:1
Atkins-diétában is fogyasztható

Kalóriatartalom: 298,6 kcal
Zsírtartalom: 12,3 gramm

A receptet beküldte: Emoke77


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsános ragu » Padlizsános pirítós » Padlizsános szója » Atkins padlizsános hús
» Padlizsános zakuszka » Padlizsános csirkesaláta » Padlizsános lepény » Padlizsános sültrizs
» Padlizsános csirkemell » Padlizsános lencsés egytál » Padlizsános vendégtál » Padlizsános rakott csirke
» Padlizsános csirke » Tojásos-padlizsános lecsó » Padlizsános-lecsós csirke » Padlizsános spagetti


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.