Tutireceptek.hu fejléc

Pangasius provence-i fűszerekkel recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre:

1 szelet pangasiusfilé
1 nagy gerezd fokhagyma
kb. 5 dkg zöldfűszeres vaj
provence-i fűszerkeverék


Elkészítés:
A halszeletet először félbe, majd vízszintesen is kettévágjuk. A fokhagymát felaprítjuk, majd a szeletek mindkét oldalát alaposan bedörzsöljük vele. Utána mindkét oldalát megszórjuk provance-i fűszerrel. Hagyjuk állni pár percet, majd egy serpenyőben olvasszuk fel a fűszervajat, és süssük benne a halszeletek mindkét oldalát, kb. 4-4 percig. Közben sózzuk meg ízlés szerint.

Villámgyorsan elkészül, nagyon egyszerű és könnyű is. Jázminrizst és majonézt ajánlok mellé. Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Provence-i rakottas » Pangasius zöldségágyon » Túrókrém zöldfűszerekkel » Provence-i csirketál
» Nyúlsült zöldfűszerekkel » Pangásius márványsajttal » Pangasius gyrostál » Gombakrémes pangasius
» Párolt tőkehal spenótágyon » Fűszervajas fogas nyárson » Rák tojásmártásban » Amurpaprikás
» Fincsi halcsi » Lazac spenóttal » Töltött tok » Fokhagymás ponty


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.