Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pangasius provence-i fűszerekkel recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre:

1 szelet pangasiusfilé
1 nagy gerezd fokhagyma
kb. 5 dkg zöldfűszeres vaj
provence-i fűszerkeverék


Elkészítés:
A halszeletet először félbe, majd vízszintesen is kettévágjuk. A fokhagymát felaprítjuk, majd a szeletek mindkét oldalát alaposan bedörzsöljük vele. Utána mindkét oldalát megszórjuk provance-i fűszerrel. Hagyjuk állni pár percet, majd egy serpenyőben olvasszuk fel a fűszervajat, és süssük benne a halszeletek mindkét oldalát, kb. 4-4 percig. Közben sózzuk meg ízlés szerint.

Villámgyorsan elkészül, nagyon egyszerű és könnyű is. Jázminrizst és majonézt ajánlok mellé. Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Provence-i rakottas » Túrókrém zöldfűszerekkel » Pangasius zöldségágyon » Pangasius gyrostál
» Gombakrémes pangasius » Pangásius márványsajttal » Nyúlsült zöldfűszerekkel » Provence-i csirketál
» 7 up-os tengeri hal » Kemencés harcsa » Rakott hal káposztával » Kapros, krumplis halfilé
» Bouillabaisse » Sült hekk rizzsel » Empanadas tonhallal » Mazsolás-tejszínes harcsa


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.