Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zöldségek garnélarákkal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Olivaolaj
2 fej voroshagyma
2 db kaliforniai paprika
1 db tojas
Paradicsom
Cukkini
Brokkoli
Repa
Fokhagyma
Citrom
Petrezselyem
Pirospaprika
Garnelarak

Elkészítés:
olivaolajon hagymat piritunk, majd a fokhagymat is hozzadjuk. A zoldsegeket kockara vagy tetszes szti darabokra vagjuk es radobjuk, ha megpuhultk hozzadunk egy felvert tojast ra. Fuszerezzuk folyamatosan. A rakot epp csak atforgatjuk rajta (az elokeszitett kevesebb munkat igenyel :)

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Update 1 Párolt alma » Serpenyős zöldségek » Csirkemell zöldségekkel » Párolt mézes almás
» Párolt marha sütőtökkel » Kapros párolt zöldborsó » Párolt rizs zöldségekkel » Párolt kelkáposzta
» Tejfölben párolt tojás » Tejben párolt hal » Párolt felsőcomb filé » Gyors vacsora zöldségekkel
» Párolt felső combfilé » Párolt zöldségsaláta » Vegyes sült zöldségek » Édes-csípős zöldségek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.