Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párom zöldséges tésztája recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
20 dkg durum tészta
1 fej vöröshagyma
1 db piros színű húsos paprika
1 db paradicsom lehéjazva
5 dkg parizer apró kockákra vágva
bazsalikom
kakukkfű
szójaszósz
Worchester szósz

bors
2 evőkanál étolaj

Elkészítés:
A paprikát négybe, majd vékony csíkokra vágtam. A lehéjazott (forró vízbe mártottam és lehúztam a héját) paradicsomot szintén vékony csíkokra vágtam. Ugyanígy a vöröshagymát is, melyet a felforrósított étolajon, kissé megsózva, fedő alatt kezdtem el párolni. Kis idő múlva hozzáadtam a paprikát, fedő nélkül nagy lángon pirítottam, majd a paradicsomot, végül az apró kockákra vágott parizert is. Borsoztam, szójaszósszal és Worchester szósszal ízesítettem.
A tésztát bő sós vízben kifőztem (aldente), majd a zöldségekhez adtam és összekevertem.
Tálalásnál friss bazsalikommal és kakukkfűvel szórtam meg.

Tanácsok:
A recept 2 személyre szól.


A receptet beküldte: valentinia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges karfiolleves » Gyors zöldséges spagetti » Zöldséges csirkeragu » Sült tarja zöldséges ágyon
» Zöldséges, rakott hús » Zöldséges palacsinta » Zöldséges zuzaragu » Zöldséges máj
» Bence sajtos tésztája » Szezámos-zöldséges hal » Zöldséges krumplileves » Kínai zöldséges tészta
» Zöldséges-pulykahúsos pita » Olasz zöldséges tészta » Zöldséges sertésbecsinált » Zöldséges brokkoli leves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.