Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párom zöldséges tésztája recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
20 dkg durum tészta
1 fej vöröshagyma
1 db piros színű húsos paprika
1 db paradicsom lehéjazva
5 dkg parizer apró kockákra vágva
bazsalikom
kakukkfű
szójaszósz
Worchester szósz

bors
2 evőkanál étolaj

Elkészítés:
A paprikát négybe, majd vékony csíkokra vágtam. A lehéjazott (forró vízbe mártottam és lehúztam a héját) paradicsomot szintén vékony csíkokra vágtam. Ugyanígy a vöröshagymát is, melyet a felforrósított étolajon, kissé megsózva, fedő alatt kezdtem el párolni. Kis idő múlva hozzáadtam a paprikát, fedő nélkül nagy lángon pirítottam, majd a paradicsomot, végül az apró kockákra vágott parizert is. Borsoztam, szójaszósszal és Worchester szósszal ízesítettem.
A tésztát bő sós vízben kifőztem (aldente), majd a zöldségekhez adtam és összekevertem.
Tálalásnál friss bazsalikommal és kakukkfűvel szórtam meg.

Tanácsok:
A recept 2 személyre szól.


A receptet beküldte: valentinia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors zöldséges egytálétel » Grilles, zöldséges husi » Gombás zöldséges ragu » Zöldséges kuszkusz
» Zöldséges currys csirke » Zöldséges húsos tészta » Zöldséges brokkoli leves » Zöldséges karfiolleves
» Zöldséges nyekenyóka » Zöldséges kolbászleves » Zöldséges túrókrém » Zöldséges halfilé
» Zöldséges Rizseshús » Zöldséges rakott karaj » Zöldséges rántotta » Zöldséges kukoricafasírt


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.