Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg marhalapocka
3 evőkanál olaj
2 evőkanál apróra vágott vöröshagyma
2-3 db paradicsom vagy püré
2 db zöldpaprika
35 dkg vegyes zöldség (tetszőlegesen)
1 mokkáskanál bazsalikom
1 gerezd reszelt fokhagyma
apróra vágott zellerzöld


Elkészítés:
A marhahúst megmossuk, lecsurgatjuk és csíkokra vágjuk.
A hagymát megdinszteljük az olajban, hozzáadjuk a fokhagymát is.
Belerakjuk a húst, meghintjük a bazsalikommal, sózzuk, pici vízzel félig megfőzzük.
Hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, ezeket is puhára főzzük,majd a feldarabolt vegyes zöldségeket is a tokányhoz adjuk.
Ismét felöntjük kevés vízzel, majd fedő alatt puhára pároljuk.
Tálaláskor meghintjük a zellerzölddel.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges marhahústekercs » Zöldséges kolbászleves » Zöldséges "fasírt" » Gyors zöldséges egytálétel
» Zöldséges margarin » Zöldséges gombagulyás » Zöldséges rizs gazdagon » Zöldséges bulgur virslivel
» Zöldséges Spagetti » Zöldséges tonhal » Zöldséges árpa leves » Zöldséges palacsinta
» Céklatokány » Lecsós-virslis "tokány" » Gombás zöldséges ragu » Zöldséges Ragu sógornőmtől


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.