Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Patisszon lepény recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
30 dkg burgonya
30 dkg patisszon
30 dkg tofu
5 ek liszt
1 fej hagyma
bors
petrezselyemzöld
olaj

Elkészítés:
A krumplit és a patisszont meghámozzuk, lereszeljük. A tofut villával összetörjük, hogy túrószerű legyen. A hagymát megpucoljuk, apróra
vágjuk. Mindezt összekeverjük a liszttel, apróra vágott petrezselyem zölddel, sózzuk borsozzuk. Galuskatésztaszerű masszát kapunk.
Serpenyőben olajat forrósítunk, a masszából egy jó nagy kanálnyit belerakunk és a kanállal vékonyra ellapítjuk, hogy kis lepényke formája legyen. Mindkét oldalát megsütjük, utána az olajat jól lecsöpögtetjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós lepény eperöntettel » Káposztás lepénykék » Hamis túróslepény » Koldus lepény
» Krémsajtlepény kékszőlővel » Patisszon kaprosan » Sonkás lepény » Sajtos lepényfalatok
» Meggyes lepény Ági módra » Szedres lepény (20 db) » Flambírozott almáslepény » Kapros-túrós lepény
» Szilvás lepény (update 2) » Töltött patisszon » Tojáslepény olaszosan » Zalai lepény


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.