Tutireceptek.hu fejléc

Patisszon lepény recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
30 dkg burgonya
30 dkg patisszon
30 dkg tofu
5 ek liszt
1 fej hagyma
bors
petrezselyemzöld
olaj

Elkészítés:
A krumplit és a patisszont meghámozzuk, lereszeljük. A tofut villával összetörjük, hogy túrószerű legyen. A hagymát megpucoljuk, apróra
vágjuk. Mindezt összekeverjük a liszttel, apróra vágott petrezselyem zölddel, sózzuk borsozzuk. Galuskatésztaszerű masszát kapunk.
Serpenyőben olajat forrósítunk, a masszából egy jó nagy kanálnyit belerakunk és a kanállal vékonyra ellapítjuk, hogy kis lepényke formája legyen. Mindkét oldalát megsütjük, utána az olajat jól lecsöpögtetjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás lepény - gyors » Parajlepény » Krémes lepény » Joghurtos gyorslepény
» Zalai lepény » Tegnapi almás lepényem » Brokkolis lepénykék » Mamám almás lepénye
» Bakalepény » Burgonyalepény » Mazsolás-habos lepény » Házi barackos lepény
» Újhagymás lepény » Túrólepény » Túrós-almás lepény » Sonkás brokkolilepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.