Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes sertésszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet karaj


1 cs. petrezselyemzöld
1 kávéskanál mustár
őrölt bors
4 evőkanál tej
5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A sertésszeleteket kiverjük, besózzuk és forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük.
Tűzálló tálba rakjuk és rákenjük a következőképpen elkészített keveréket:

1 cs. apróra vagdalt petrezselyemzöld, 1 kávéskanál mustár, ízlés szerint őrölt bors, hússzeletenként számítva 1-1 ek. tej, kevés reszelt sajt.
Forró sütőben átsütjük. Először letakarva, majd ha puha, takarás nélkül egy picit pirítjuk.

Tanácsok:
15-20 perc alatt megpuhul.
Burgonyapürével és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Petrezselymes újburgonya » Petrezselymes spagetti » Bakonyi sertésszelet » Gyümölcsös sertésszeletek
» Parasztos sertésszelet » Cumberlandi sertésszelet » Petrezselymes krémleves » Sertésszelet Ramsley módra
» Csurgói sertésszelet » Cseh borsos sertésszelet » Petrezselymes hamis fasírt » Spagettis sertésszelet
» Fokhagymás sertésszelet » Petrezselymes tojásfasírt » Athéni sertésszelet » Karfiolos sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.