Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes sertésszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet karaj


1 cs. petrezselyemzöld
1 kávéskanál mustár
őrölt bors
4 evőkanál tej
5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A sertésszeleteket kiverjük, besózzuk és forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük.
Tűzálló tálba rakjuk és rákenjük a következőképpen elkészített keveréket:

1 cs. apróra vagdalt petrezselyemzöld, 1 kávéskanál mustár, ízlés szerint őrölt bors, hússzeletenként számítva 1-1 ek. tej, kevés reszelt sajt.
Forró sütőben átsütjük. Először letakarva, majd ha puha, takarás nélkül egy picit pirítjuk.

Tanácsok:
15-20 perc alatt megpuhul.
Burgonyapürével és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Óvári sertésszelet » Petrezselymes krémleves » Sertésszelet almával » Sertésszelet Ramsley módra
» Petrezselymes karfiolpüré » Petrezselymes babsaláta » Petrezselymes cukkini » Petrezselymes tojásfasírt
» Petrezselymes tócsni » Petrezselymes hamis fasírt » Cseh borsos sertésszelet » Petrezselymes újburgonya
» Savanyú sertésszeletek » Borzas sertésszelet » Bakonyi sertésszelet » SERTÉSSZELET SÜTÖTÖKKEL


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.