Tutireceptek.hu fejléc

Pulyka debreceni recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2,2 kg pulykahús,
80 dkg fagyos libaháj,
1 dkg őrölt fekete bors,
4 dkg paprika 2 dkg fokhagyma,
8 dkg só.

Elkészítés:
A húst, illetve a hájat nagyobb lyukú darálón ledarálom.
A zúzott fokhagymát beáztatom a vízbe.
Sózom, fűszerezem, összekeverem a zúzott fokhagyma leszűrt levével, majd alaposan összekeverem.
Kikóserezett borjúbélbe töltöm.
Párokat készítek belőle.
Egy napi pihenést követően füstre teszem és szép pirosra füstölöm.
2 nap után fogyasztható.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Indiai pulyka » Márványsajtos pulyka » Tejfeles tepsis pulykamell » Pikáns leves pulykamellből
» Sajtos rakott pulykamell » Csípős pulykamell » Pulykasaláta » Magyaros Pulykamellragu
» Pulykaroló ínyenceknek » Lecsós pulykamell pörkölt » Bazsalikomos pulyka » Sajttal töltött pulykamell
» Kukoricás pulykaragu » Csilis pulyka kukoricával » Gyümölcsös pulykamell » Igazi sajtos pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.