Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Brassói rakott káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
75 dkg savanyúkáposzta,
50 dkg sertéslapocka,
1 csokor kapor,
1 dl ketchup,
só,
bors,
csombor,
3 dl tejföl,
1 fej vöröshagyma,
kevés olaj.

Elkészítés:
Egy tűzálló tál aljába rétegezünk savanyúkáposztát, melyet sóval, borssal, csomborral és a finomra vágott kaporral megszórunk.
Erre teszünk egy pár szelet tenyérnyi nagyságú lapockát, amit előtte az olajban aranysárgára pirított hagymán elősütöttünk.
Szintén sózzuk, borsozzuk és rakunk rá egy kevéske ketchupot.
Erre szintén káposzta kerül és addig rétegezzük amíg a hozzávalók elfogynak.
A maradék ketchupot elkevejük a 3 dl tejföllel és a tetejére öntjük.
Ezt 2 óráig forró előmelegített sütőben sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás töltött káposzta » Rakott krumpli kukoricával » Cseh káposzta » Görög rakott burgonya
» Töltött káposzta. » Rakott husos tészta » Rakott falatok tejföllel » Sütő tökös rakott tál
» Rakott kelkáposzta » Rakott cukkini karikák » Rakott zöldbab 1. » Hurkás kelkáposzta
» Gyergyói rakott tojás » Káposztás béles » Kelkáposzta fasírt » Almás rakottas


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.