Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Brassói rakott káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
75 dkg savanyúkáposzta,
50 dkg sertéslapocka,
1 csokor kapor,
1 dl ketchup,
só,
bors,
csombor,
3 dl tejföl,
1 fej vöröshagyma,
kevés olaj.

Elkészítés:
Egy tűzálló tál aljába rétegezünk savanyúkáposztát, melyet sóval, borssal, csomborral és a finomra vágott kaporral megszórunk.
Erre teszünk egy pár szelet tenyérnyi nagyságú lapockát, amit előtte az olajban aranysárgára pirított hagymán elősütöttünk.
Szintén sózzuk, borsozzuk és rakunk rá egy kevéske ketchupot.
Erre szintén káposzta kerül és addig rétegezzük amíg a hozzávalók elfogynak.
A maradék ketchupot elkevejük a 3 dl tejföllel és a tetejére öntjük.
Ezt 2 óráig forró előmelegített sütőben sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tengerész rakott krumpli » Tojásos káposztaleves » Almás rakott kalács » Rakott őszibarack
» Rakott hal » Nyári töltött káposzta » Zsír nélküli rakott hús » Rakott tarjás burgonya
» Párolt káposzta finoman » Gesztenyés káposztaleves » Zöldséges rakott burgonya » Rakott krumpli
» Kelkáposztás csirke » Rakott tészta gyümölcsel » Káposztás csiga » Brassói kicsit másképp


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.