Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rozmaringos-mustáros csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
fél kg csirkemell filé
5 db nagyobb gomba
3 szál sárgarépa
1 vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 piros kaliforniai paprika
3 ek mustár
1 dl fehér bor
fél l tejszín
1 babérlevél
habarni rizsliszt
só, bors
2 ág rozmaring

Elkészítés:
A hagymát kevés olajon megdinsztelem, majd rádobom a kockákra vágott húst és a felkarikázott répát. Megpirítom minden oldalról, majd mehet rá a gomba, só, bors és az egyik rozmaring ág. Míg a gomba levet enged, a fokhagyma felét belereszelem és mustárral, babérlevéllel ízesítem. Felöntöm a borral és lassú tűzön puhára párolom a húst.

Ha puha a hús, felöntöm a tejszínnel, beleteszem a fokhagyma másik felét és az apró kockára vágott paprikát. Ha kell pici cukorral és még egy kanál mustárral ízesítem. Az apróra vágott rozmaringot a legvégén adom csak hozzá.

Tanácsok:
Rizzsel vagy tésztával tálald, isteni! :)


A receptet beküldte: _kleo_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás, sajtos csirkemell » Húsvéti rakott csirkemell » Kapros-túrós csirkemell » Rakott csirkemell gazdagon
» Illatos omlós csirkemell » Bakonyi csirkemell » Bakonyi csirkemell 2. » Sajtbundás csirkemell
» Kelkáposztás csirkemell » Almába töltött csirkemell » Ropogós csirkemellfalatok » Sült rakott csirkemell
» Párizsi csirkemellből » Meggyes, sajtos csirkemell » Füstöltsajtos csirkemell » Csirkemell salátával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.