Tutireceptek.hu fejléc

Rózsazselé recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
1/2 l almalé
500 g zseléscukor
1 evőkanál rózsavíz

Elkészítés:
Az almalevet a zseléscukor felével keverés közben felforraljuk. Míg a massza for a maradék cukrot is hozzáadjuk. Az egészet ismét felforraljuk és állandó keverés mellett 2 percig főzzük. Mielőtt a zselét üvegekbe töltjük rózsavízzel meglocsoljuk.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: bvildiko

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicsókapüré zöldfűszerekkel » Ketchup Adél módra » Zabfasírt » Hajdinás pogácsa
» Kása Alíztól / 1 főre/ » Kolbászos krumplitekercs » Hamis krumplisaláta » Tökös élet
» Datolyás "couscous" » Zabkorpás keksz » Csirkemellfilé szója panírban » Reform palacsinta
» Rakott hal » Tökös rakott tészta » Árpapehely leves » Zöldséges currys csirke


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.