Tutireceptek.hu fejléc

Rózsazselé recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
1/2 l almalé
500 g zseléscukor
1 evőkanál rózsavíz

Elkészítés:
Az almalevet a zseléscukor felével keverés közben felforraljuk. Míg a massza for a maradék cukrot is hozzáadjuk. Az egészet ismét felforraljuk és állandó keverés mellett 2 percig főzzük. Mielőtt a zselét üvegekbe töltjük rózsavízzel meglocsoljuk.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: bvildiko

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Teljes kiőrlésű mézeskalács » Mogyorós sajtgolyó » Alma-sárgarépa saláta » Tök-rizottó
» Csírás-tojásos egytálétel » Chiamagos csokoládé » Zöldség curry » Csicsókapüré zöldfűszerekkel
» Túrógombóc zabkorpával » Amás-diós » Joghurtos padlizsán saláta » Chia kocka pisztáciával
» Rizses, felvágottas krokett » Házi joghurtom » Gesztenyés tejberizs » Sütőtökös finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.