Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarack lepény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg margarin
20 dkg cukor
20 dkg rétesliszt
5 tojás
2 ek. rum
50-60 dkg sárgabarack

Elkészítés:
A margarint a cukorral habosra keverjük. Félretesszük.
A tojássárgákat, a réteslisztet, valamint a tojások felvert habját jól összedolgozzuk, és a két alapanyagot összekeverjük. Hozzáadjuk a rumot. Tepsibe öntjük, a tetejét beborítjuk a barackkal.
Forró sütőben sütjük.


A receptet beküldte: kattyus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgabarack ivólé » Anna Almás lepénye » Pekándió-lepény » Meggyes-cseresznyés lepény
» Sárgabarackos-gombóc » B1 vitamin sárgabarackkal » Sárgabarackos kacsamell » Krumplilepény
» Sárgabarackos muffin » Almás lepény 2. » Túrós-almás lepény » Szilvás lepény 2
» Gyümölcslepény » Zöldséges lepény » Zabpelyhes szilváslepény » Sárgabarackos müzliszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.