Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarack lepény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg margarin
20 dkg cukor
20 dkg rétesliszt
5 tojás
2 ek. rum
50-60 dkg sárgabarack

Elkészítés:
A margarint a cukorral habosra keverjük. Félretesszük.
A tojássárgákat, a réteslisztet, valamint a tojások felvert habját jól összedolgozzuk, és a két alapanyagot összekeverjük. Hozzáadjuk a rumot. Tepsibe öntjük, a tetejét beborítjuk a barackkal.
Forró sütőben sütjük.


A receptet beküldte: kattyus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rokfortos sárgabarack » Tönkölylepény » Burgonyalepény » Barackos lepény
» Padlizsános lepény » Almás, túrós lepény » Banános sárgabarack dzsem » Lepénykenyér
» Anna Almás lepénye » Sárgabarackos smothie » Patisszon lepény » Török lepény
» Gesztenyés almás lepény » Rákóczi túrós lepény » Gyümölcsös lepény » Sárgabarackleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.