Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarack lepény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg margarin
20 dkg cukor
20 dkg rétesliszt
5 tojás
2 ek. rum
50-60 dkg sárgabarack

Elkészítés:
A margarint a cukorral habosra keverjük. Félretesszük.
A tojássárgákat, a réteslisztet, valamint a tojások felvert habját jól összedolgozzuk, és a két alapanyagot összekeverjük. Hozzáadjuk a rumot. Tepsibe öntjük, a tetejét beborítjuk a barackkal.
Forró sütőben sütjük.


A receptet beküldte: kattyus

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes-cseresznyés lepény » Sárgabarackos túrótorta » Horthy lepény » Almás lepény 2.
» Gyors túrós lepény » Mézes-meggyes lepény » Sárgabarackos kacsamell » Mákos sárgabaracktorta
» Francia körtés lepény » Tejfölös gyümölcslepény » Lekváros krumplilepény » Kongói lepény anyós módra
» Bólyi túroslepény » Joghurtos lepényke » Almáslepény a'la Kátya » Meggyes-Csokis lepény


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.