Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabaracklekvár recept

Kategória:


Hozzávalók:
58 dkg érett sárgabarack,
35 dkg cukor,
1 citrom (leve).

Elkészítés:
A leforrázott, lehéjazott, és kimagozott sárgabarackokat tegyük a kenyérsütő gép tartályába, és adjuk hozzá a cukrot meg a citromlevet. Csukjuk le a tetejét, és indítsuk el. Amikor elkészült a lekvár, még forrón töltsük üvegekbe, zárjuk le, és dunsztoljuk, majd hűtsük ki.

Tanácsok:
Friss kalácsra kenve kiváló reggeli.

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 1655 kcal

A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sütőtöklekvár » Szeder lekvár » Alma chutney » Hamis narancszselé
» Sárgabarack-őszibarack lekvár » Cseresznyebefőtt (Alkoholos) » Eperlekvár » Rumos szilva nyersen
» Citromfű szörp » Bodzalekvár másképpen » Az én hagyma-csatnim » Vörösboros szederdzsem
» Rebarbara kompót » Narancsos répalekvár » Egres-banán befőtt » Szederdzsem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.