Tutireceptek.hu fejléc

Gombás sárgaborsóleves recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Nyersanyagok:
10 dkg sárgaborsó
1 kiskanál só pótló
1 l víz
10 dkg apróra vágott gomba
5 dkg kókuszvaj vagy 2-3 evőkanál olaj
vágott zöld
10 dkg szárazon pirított zsemlekocka

Elkészítés:

A sárgaborsót a vízben a só pótlóval pépesre főzzük, majd turmixgéppel vagy szitán keresztül átpasszírozzuk.
A kókuszvajon vagy az olajon megpirítjuk a gombát, majd az átpasszírozott sárgaborsópüréhez adjuk, és együtt készre forraljuk.
Tálaláskor díszíthetjük vágott zölddel. Dúsításhoz szárazon pirított zsemlekockát adhatunk.


A receptet beküldte: norci78


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás búbos karaj » Gombás-vörösboros gulyás » Húsos-gombás cserépedény » Gombás töltött tök
» Tejszínes gombás spagetti » Gombás sertésnyelv » Gombás-paprikás rizstorta » Gombás szűzérmék
» Kifordított gombás hús » Gombás burgonya » Lecsós, gombás rakott hús » Tejfölös-gombás húsfalatok
» Tejszínes gombaszósz » Házias Svéd Gombasaláta » Gombás-sajtos sült tészta » Őszi gombás szendvics.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.