Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás sárgaborsóleves recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Nyersanyagok:
10 dkg sárgaborsó
1 kiskanál só pótló
1 l víz
10 dkg apróra vágott gomba
5 dkg kókuszvaj vagy 2-3 evőkanál olaj
vágott zöld
10 dkg szárazon pirított zsemlekocka

Elkészítés:

A sárgaborsót a vízben a só pótlóval pépesre főzzük, majd turmixgéppel vagy szitán keresztül átpasszírozzuk.
A kókuszvajon vagy az olajon megpirítjuk a gombát, majd az átpasszírozott sárgaborsópüréhez adjuk, és együtt készre forraljuk.
Tálaláskor díszíthetjük vágott zölddel. Dúsításhoz szárazon pirított zsemlekockát adhatunk.


A receptet beküldte: norci78


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis gombás marhahús » Sült gombás fánk » Gombás melegszendvics » Gombás csirketekercs
» Gombás felfújt » Gombás kiflik » Gombás masni » Gombás rizspogácsa
» Húsos-gombás kagylótészta » Gombás töltött csirke » Lengyel gombasaláta » Gombasaláta másképp
» Csirkés-gombás lasagne » Gombás farfalle » Gombás-vörösboros gulyás » Sárgaborsóleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.