Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú káposztán párolt csülök recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/5 kg savanyú káposzta
3 fej vöröshagyma
1 dl víz
csülök


Elkészítés:
A csülök bőrét beírdalás után alapossan besózzuk, érdemes már előző este előkészíteni, hogy magába szívja.
A sütőedény aljára tesszük a káposztát rá a csülköt és köré a ketté vágot vöröshagymákat, majd felöntjük vízzel. A gázsütő legkisebb fokozatán addig pároljuk amíg meg nem puhul a hús, majd az edény tetejét levéve a legmagasabb hőpfokon szép pirosra sütjük 10-15 percig.


A receptet beküldte: BíBorka 28

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Édes-savanyú csirkemáj » Párolt zöldségtál » Erdélyi hagymás csülök » Sült csülök egyszerűen
» Mustáros csülök » Párolt csirkemell » Bajor csülök » Göngyölt csülök
» Savanyú bab csülökkel » Sörben sült csülök I. » Gyümölcsös párolt káposzta » Tepsis rakott csülök
» Sörös mézben sült csülök » Párolt zellerkrém » Édes és savanyú » Gyors savanyú káposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.