Tutireceptek.hu fejléc

Sertéspaprikás bográcsban, tarhonyával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg. sertéslapocka, 25 dkg. apróra vágott vöröshagyma, 1 kávéskanál őrölt bors,2 evőkanál pirospaprika, só, 1 cső erős zöldpaprika, 15 dkg. szárított tarhonya, 1 evőkanál ételizesítő, vagy 2 db. leveskocka.

Elkészítés:
A sertéshúst felkockázzuk, hasonlóképen a zöldpaprikát is. A bogrács aljára szórjuk a hagymát, rárakjuk a húst, majd sózzuk, borsozzuk és végül rászórjuk a pirospaprikát is. Az egészet felöntjük vízzel úgy, hogy jól ellepje. Amíg fő elkészítjük a tarhonyát, de célszerűbb kész tarhonyát használni. Ha a hús kellően megpuhult beletesszük a tarhonyát, az ízesítőket és készre főzzük. Utólag is ízesíthetjük. Friss salátával kínáljuk.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pincepörkölt bográcsban » Sörgulyás bográcsban » Rakott zöldbab tarhonyával » Bugaci leves bográcsban
» Halpaprikás bográcsban » Burgonyaleves bográcsban » Vadraguleves bográcsban » Csülök pörkölt bográcsban
» Csülökpörkölt bográcsban » Gombapaprikás bográcsban » Pásztortarhonya bográcsban » Babgulyás bográcsban
» Vargányás lecsó bográcsban » Lecsós malac tarhonyával » Slambuc bográcsban » Csülkös bab bográcsban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.