| Sonkakocsonya receptHúsételek Hozzávalók: 6 főtt tojás 20 dkg főtt sonka egy piros vagy sárga, édes húsú paprika 5 közepes csemegeuborka 1 közepes fej lilahagyma 1 nagyobb, savanykás alma 2 dl tartármártás 1 húsleveskocka 1 dl víz 2 evőkanál zselatin Elkészítés: A sonkakocsonya elkészítése egyszerű feladat. A húsleveskockát forró vízben oldd fel, ezután keverd bele a zselatint, majd vedd le a tűzről, és keverd bele az apró kockára vágott zöldségeket, a tojást és a sonkát, végül a tartármártást. Öntsd a masszát őzgerincformába, és rakd be a hűtőszekrénybe két órára, hogy szépen megdermedjen. Tálaláskor friss kenyeret vagy kalácsot kínálhatsz hozzá. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |