Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sült tengeri hal hagymaágyon recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
mélyhűtött tengeri halfilé, étvágy szerint 1 nagy fej vöröshagyma halas fűszerkeverék 1 dl növényi tejszín mustár bors

Elkészítés:
Kiolvasztom a filét, megszórom sült halak fűszerkeverékkel. A tejszínt elkeverem ízlés szerint mustárral és borssal. A tepsit kikenem light margarinnal. Vékonyra vágom a hagymát, ezzel leborítom a tepsi alját. Ráhelyezem egymás mellé a szeletekre vágott halfilét. A halfiléket vékonyan megkenem a mustáros, borsos tejszínnel. Ahol még találok helyet, oda megpucolt, szeletekre vágott krumplit teszek, hogy együtt süljön. A tepsit beborítom fóliával, be a sütőbe. Amikor már megsült a hal, leveszem a fóliát, és kb. 20 percet még pirítgatom. Frissen és felmelegítve is tökéletes!!!


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tengeri halfilé rizzsel » Tengerihal fokhagymásan » Rokfortos tengeri hal » Fokhagymás tengeri halfilé
» Párolt tengeri hal. » Tengeri hal vöröslencsével » Déltengeri kávé » Tengeri frittata
» Zöldséges tengeri halfilé » Gombás tengeri hal » Csirkecombok hagymaágyon » Északi-tengeri halleves
» Hagymás tengeri saláta » 7 up-os tengeri hal » Tengeri halfilé másképpen » Zöldfűszeres tengeri hal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.