Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Párolt tengeri hal. recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg filézett tengeri hal (lehet mélyhűtött is),
3 fej vöröshagyma,
5 db paradicsom,
1,5 dl száraz fehérbor,
1 dl olívaolaj,
petrezselyemzöld,
só,
fekete bors.

Elkészítés:
A hagymát 1/2 dl olaj és 1/2 dl víz keverékében megfőzzük, paradicsomot apróra vágott petrezselymet, sót, borsot adunk hozzá, fél óráig pároljuk lefedve, majd tűzálló tálba öntjük. Beletesszük egészben a filézett halszeleteket, a borral és a maradék olajjal meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk és közepes lángon háromnegyed óráig pároljuk. Néhány szem olajbogyóval tálaljuk.

Tanácsok:
Elkészítés ideje: 1,5óra


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns, párolt pulykaragu » Tejfölben párolt tojás » Párolt vörös káposzta » Párolt alma (Update1)
» Párolt lilakáposzta » Párolt rák » Indiai párolt sertésragu » Sörben párolt csülök
» Párolt kelkáposzta » Párolt savanyúkáposzta. » Párolt patisszon » Párolt zőldség
» Kapros párolt zöldborsó » Párolt felső combfilé » Fokhagymás tengeri halfilé » Párolt-sült oldalas


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.