Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tengeri hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg tonhal
15 dkg gomba
5 dkg margarin
2 dkg liszt
1 dl tejszín
6 dkg reszelt sajt

bors
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A halat és a gombát nagyobb kockára vágjuk.Felhevített margarinban először a gombát majd a halat megpirítjuk sóval borssal fűszerezzük.Megszórjuk liszttel kis ideig tovább pirítjuk majd hozzáöntjük a tejszínt,megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és jól felforraljuk.Az elkészült ragut kimargarinozott jénai tálba öntjük megszórjuk reszelt sajttal és sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes gombasaláta télire » Gombás-sajtos krumplitál » Húsos, gombás fasirt » Tejfölös, gombás nyelv
» Tejszínes gombás teszta » Mustáros-gombás szelet » Gombás zakuszka » Gombás nyárs
» Gombás rizottó » Gombás kaszinótojás » Svéd gombasaláta II. » Gombás keltorta
» Gombás bélszín » Gombás-sajtos lecsó » Tejfölös gombás csirkecomb » Gombás táskák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.