Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tengeri hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg tonhal
15 dkg gomba
5 dkg margarin
2 dkg liszt
1 dl tejszín
6 dkg reszelt sajt

bors
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A halat és a gombát nagyobb kockára vágjuk.Felhevített margarinban először a gombát majd a halat megpirítjuk sóval borssal fűszerezzük.Megszórjuk liszttel kis ideig tovább pirítjuk majd hozzáöntjük a tejszínt,megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és jól felforraljuk.Az elkészült ragut kimargarinozott jénai tálba öntjük megszórjuk reszelt sajttal és sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őrségi gombás flekken » Sonkás-gombás tészta » Rizottó gombásan » Gombás szarvas-steak
» Gombás melegszendvics » Gombás rakott csirkemell » Póréhagymás-gombás ragu » Őszi almás-gombás rizottó
» Tengeri frittata » Szőlős-gombás saláta » Rókagombás omlett » Gombás rakott borda
» Gombás tejszínes csirke » Húsos-gombás kagylótészta » Shiitake gombás spagetti » Gombás sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.