Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tengeri hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg tonhal
15 dkg gomba
5 dkg margarin
2 dkg liszt
1 dl tejszín
6 dkg reszelt sajt

bors
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A halat és a gombát nagyobb kockára vágjuk.Felhevített margarinban először a gombát majd a halat megpirítjuk sóval borssal fűszerezzük.Megszórjuk liszttel kis ideig tovább pirítjuk majd hozzáöntjük a tejszínt,megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és jól felforraljuk.Az elkészült ragut kimargarinozott jénai tálba öntjük megszórjuk reszelt sajttal és sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás felfújt » Gombás Csirkeragu » Gombás-hagymás-húsmuffin » Gombás halfilé
» Gombás csirke 2 » Gombás karaj » Gombás kínaikel saláta » Gombás, zöldséges husi
» Gombás vagdalt másképp » Gombás csirkemáj almával » Gombás, csirkés lasagne » Fokhagymás-gombás spagetti
» Gombás bejgli » Húsos-gombás cserépedény » Citromos, gombás csirke » Gombás rizs 2


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.