Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás tengeri hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg tonhal
15 dkg gomba
5 dkg margarin
2 dkg liszt
1 dl tejszín
6 dkg reszelt sajt

bors
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A halat és a gombát nagyobb kockára vágjuk.Felhevített margarinban először a gombát majd a halat megpirítjuk sóval borssal fűszerezzük.Megszórjuk liszttel kis ideig tovább pirítjuk majd hozzáöntjük a tejszínt,megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és jól felforraljuk.Az elkészült ragut kimargarinozott jénai tálba öntjük megszórjuk reszelt sajttal és sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás juhtúrós krumpli » Gombás pogácsa » Gombás rakott burgonya » Gombás Csirkeragu
» Gombás-sajtos sült tészta » Gombás rizs 2 » Tengeri halfilé másképpen » Csirkés-gombás lasagne
» Gombás, zöldséges husi » Őszi gombás szendvics. » Őszi almás-gombás rizottó » Gombás tekercs
» Tengeri frittata » Gombás vadkacsaragu » Gombasaláta 1. » Gombás csirkemell 2 főre


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.