Tutireceptek.hu fejléc

Svéd húsgolyó recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg darált hús
3/4 dl zsemlemorzsa
2 dl tej
1 tk só
kevés őrölt bors
1 ek. apróra vágott hagyma
1 tojás

Elkészítés:
A zsemlemorzsát 10 percre beáztatjuk a tejbe, hozzáadjuk a többi hozzávalót és jól összekeverjük.
Diónyi golyókat formálunk, kivajazott tepsibe tesszük. 20 percig fólia alatt, majd 20 percig fólia nélkül sütjük 200 fokon.


A receptet beküldte: Kriszti0711


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyömbéres húsgolyók » Borsópörkölt húsgolyókkal » Mediterrán húsgolyók » Mélysütött húsgolyók
» Königsbergi húsgolyók » Májas húsgolyó » Fokhagymás húsgolyók » Thai húsgolyók
» Húsgolyós vitaminsaláta » Húsgolyók zöldség ágyban » Rakott sajtos pulyka » Pulykás finomság
» Lecso’s szelet » Csirkemájjal töltött karaj » Parmezános csirkemell 1. » Tepsiscsirke zöldborsóval


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.