Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg kicsontozott rövidkaraj
50 dkg alma
10 dkg vaj


Elkészítés:
A kicsontozott karajt úgy szeleteljük fel, hogy a szeletek vége egyben maradjon. A húst megsózzuk, és a szeletek közé meghámozott, fölszeletelt almát teszünk. Kivajazott alufóliába burkoljuk, sütőlemezre fektetjük, és a sütőben kb. 1 óra hosszat sütjük.
Ha nagyon száraz volna a hús, tetejére apró vajdarabokat tehetünk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres karaj szeletek » Böllérkaraj » Fokhagymás karaj II. » Almás töltött karaj
» Rakott karalábé karajjal » Sertéskaraj Havanna módra » Göngyölt gombás karaj: » Tejfölös, ízes karaj
» Lecsóval töltött karaj » Göngyölt sertéskaraj » Sertéskaraj Erdészné módra » Karaj mustármártásban
» Gyulai töltött karaj » Pikáns karaj » Egyben sült karaj » Sertéskaraj brokkolival


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.