Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg kicsontozott rövidkaraj
50 dkg alma
10 dkg vaj


Elkészítés:
A kicsontozott karajt úgy szeleteljük fel, hogy a szeletek vége egyben maradjon. A húst megsózzuk, és a szeletek közé meghámozott, fölszeletelt almát teszünk. Kivajazott alufóliába burkoljuk, sütőlemezre fektetjük, és a sütőben kb. 1 óra hosszat sütjük.
Ha nagyon száraz volna a hús, tetejére apró vajdarabokat tehetünk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borított karaj » Kukoricás rántott karaj » Szabolcsi csirkemell » Ananászos rakott karaj
» Makói karaj » Szabolcsi töltött káposzta » Tepsiben sült sajtos karaj » Karajszeletek ananásszal
» Sertéskaraj pásztor módra » Töltött karaj liza módra » Zsályás főtt karaj » Sárgabarackos sertéskaraj
» Isztriai sertéskaraj » Olasz sertéskaraj » Szabolcsi rakott hús » Göngyölt gombás karaj:


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.