Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg kicsontozott rövidkaraj
50 dkg alma
10 dkg vaj


Elkészítés:
A kicsontozott karajt úgy szeleteljük fel, hogy a szeletek vége egyben maradjon. A húst megsózzuk, és a szeletek közé meghámozott, fölszeletelt almát teszünk. Kivajazott alufóliába burkoljuk, sütőlemezre fektetjük, és a sütőben kb. 1 óra hosszat sütjük.
Ha nagyon száraz volna a hús, tetejére apró vajdarabokat tehetünk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustban párolt karaj. » Almás - fokhagymás karaj » Sajtos karaj » Zöldborsós karajszelet
» Kukoricás rántott karaj » Almás töltött karaj » Kolbásszal töltött karaj » Borsós karaj
» Szabolcsi töltött káposzta » Gyulai töltött karaj » Borított karaj » Gombás-sajtos karaj
» Rozmaringos sült karaj » Marhakaraj sörben sütve » Karajba zárt csülök » Májjal töltött karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.