Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg kicsontozott rövidkaraj
50 dkg alma
10 dkg vaj


Elkészítés:
A kicsontozott karajt úgy szeleteljük fel, hogy a szeletek vége egyben maradjon. A húst megsózzuk, és a szeletek közé meghámozott, fölszeletelt almát teszünk. Kivajazott alufóliába burkoljuk, sütőlemezre fektetjük, és a sütőben kb. 1 óra hosszat sütjük.
Ha nagyon száraz volna a hús, tetejére apró vajdarabokat tehetünk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertéskaraj Erdészné módra » Csípős babos karaj » Ananászos sonkás karaj » Karaj mustármártásban
» Sajtos-gombás karaj » Gyümölccsel töltött karaj » Birsalmás sertéskaraj » Sertéskaraj parasztosan
» Rakott karaj burgonyával » Sült báránykaraj » Zöldségkrémes karajszelet » Bőrös sertéskaraj sütve.
» Barackos karaj » Csirkemájjal töltött karaj » Tepsis karaj » Pikáns karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.